ODENSE SQUASH CLUB
OSC ONLINE BOOKING
Information

Velkommen til Odense Squash Club
Velkommen til Odense Squash Club 

I OSC er der plads til alle - uanset om du er nybegynder eller mere øvet. Derfor har vi træningsmuligheder for alle aldre og niveauer. 

Drop In Squash
Om mandagen 18:15-20:30 og onsdagen 18:30-20:30 kan alle komme og spille til Drop In. Vi spiller en masse kampe mod hinanden og hygger os. Så bare mød op og deltag i en hyggelig omgang squash.

Weekend Squash
Lørdag formiddag 10:00-12:15 kan alle medlemmer spille på kryds og tværs af niveau, der er booket baner, du skal blot møde op med dit gode humør.

Divisionstræning
Om tirsdagen og torsdagen 19:00-21:15 er der divisionstræning for alle, som er inde over OSC's bruttotrupper for 1.- 2.- og 3.-holdet. Her kan du deltage, hvis du har ambitioner om at udvikle dit spil og ønsker ekstra kvalificeret modstand.

Juniortræning
Juniortræning for alle medlemmer mellem 9 og 19 år. Tirsdag og torsdag fra 17:00-19:00. Her kan du komme og få sved på panden og lære en masse nye ting, uanset om du lige er begyndt eller har spillet i flere år. 

Dametræning 
Om onsdagen 17:00-18:30 er der træning målrettet til klubbens kvindelige medlemmer. Her er der mulighed for at blive coachet om alt fra teknik til taktik. 
Squash Center Danmark 

Squash Center Danmark er et af de flotteste og nyeste squashcentre i Danmark. Vi har 7 baner, så der er rigeligt med muligheder for at komme til at spille. Vi er især meget stolte af vores center court, som er en glasbane med masser af tilskuerpladser.

I Squash Center Danmark er der også mulighed for dyrke styrke- og konditionstræning, da vi også har motionscykler, cross fit-maskine, romaskine og diverse vægte. En perfekt mulighed for lige at varme op inden en omgang squash eller få strammet op de steder, som squashspillet ikke kan klare.

Derudover har vi en hyggelig café, hvor man kan få lidt at drikke og spise før og efter squash. Der er vel ikke noget bedre end at have løbet rundt på squashbanen og så sætte sig ud og få lidt koldt til ganen. Vi har et stort udvalg af drikkevarer og gode muligheder for en snack.

Adresse: Sdr. Boulevard 17A, 5000 Odense C.
Telefonnummer til Squash Center Danmark: 63 11 11 40. Informationer om Odense Squash Club 

Historien om Odense Squash Club går langt tilbage, og vi har stolte traditioner inden for squashverdenen. Adskillige danmarksmesterskaber og store internationale turneringer - jo, vi har efterhånden prøvet en del: Danmarksmesterskaber for hold, DM for kvinder, DM for mænd og en topplacering til Europa Cup for klubhold. 

OSC blev stiftet tilbage i 1978 som en af de første squashklubber i landet. I 1982 fik vi for første gang vores eget spillested, da Odense Squash Center blev bygget på Nyborgvej. Et flot center med 8 baner hvor vi for alvor kunne slå os løs.

I oktober 2006 kunne vi indvie vores nye squashcenter med 7 baner, Squash Center Danmark, som er vores nuværende spillested. Et squashcenter i international topklasse som vi har haft glæden af at vise frem til bl.a. VM for herrehold i 2009. Derudover har vi arrangeret flere DM-turneringer og lagt baner til endnu flere slutspilsarrangementer.

OSC's mål er altid at være med i toppen. En klub med så store traditioner hører til i toppen af dansk squash, og vi ser frem til at tage endnu flere danmarksmesterskaber og lægge faciliteter til endnu flere store turneringer.Online HjælpLuk
ENTRY NOT FOUND
Udviklet af  Globus Data ApS    |   Cookie politik Odense Squash Club | Sdr. Boulevard 17A | Tlf.: 63 11 11 40 | CVR: 30793366